هایپرلوپ دبی، جابه‌جایی با سرعت صوت

هایپرلوپ دبی

هایپرلوپ دبی


هایپرلوپ دبی (Dubai Hyperloop)

شاید برای شما نیز شگفت‌انگیز باشد که چگونه با سرعت ۱۲۰۰ کیلومتر بر ساعت بتوان مسافر را بر روی زمین جابه‌جا کرد؛ ایده‌ای کاملاً شگرف از موسس تسلا و Space-x، ایلان ماسک که امروزه با ذهن خود دنیا را دگرگون کرده است.

هایپرلوپ دبی (Dubai Hyperloop) نام پروژه‌ای شگفت‌انگیز می‌باشد که چیزی شبیه به یک واگن قطار بوده با این تفاوت که در یک تونل در شرایط نزدیک به خلاء و تقریباً بدون اصطکاک با سرعت نزدیک به صوت ّرای جابه جایی مسافر و بار استفاده می شود.

 

این پروژه توسط شرکت ویرجین هایپرلوپ (Virgin Hyperloop) که یکی از موسسان آن یک ایرانی موفق با نام شروین پیشه‌ور می‌باشد قصد دارد با کمک یک پیمانکار اماراتی پروژه را در امارات پیاده‌سازی کند تا فاصله بین دبی و ابوظبی که ۱۱۵ کیلومتر می‌باشد تنها در ۱۲ دقیقه طی شود.

هایپرلوپ دبی از ۳ قسمت اصلی تشکیل شده که بترتیب از لوله، کابین و ایستگاه تشکیل شده است. لوله همان مسیر حرکت می باشد که خالی از هوا بوده و اصطلاحاً خلاء نامیده شود. کابین ها که بر خلاف واگن های طولانی قطار، کوچک بوده و ظرفیت به مراتب کمتری دارند، درون این لوله ها حرکت می کنند. ایستگاه ها محل توقف کابین ها می باشد و پیش بینی می شود در فرودگاه دبی، برج خلیفه و در شهر ابوظبی توقف داشته باشند.

هایپرلوپ دبی را شاید در آینده‌ای نه چندان دور شما مسافران عزیز Dubaidiscount ارائه کنیم.

هایپرلوپ دبی، جابه‌جایی با سرعت صوت

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!

تماس با ماچت در واتساپسبد خرید